Matsedel vecka 13
Måndag 24 Mars
Lunch:
”Kockens val”
Ett urval av kötträtter
Dessert: Blåbärsmuffins
Kvällsmat:
Sill med klassiska tillbehör
Tisdag 25 Mars
Lunch:
Alt.1: Fransk fiskgryta med kokt potatis
Alt.2: Färsbiff med potatismos och gräddsås
Dessert: Kräm med gräddmjölk
Kvällsmat:
Varma smörgåsar med sparrisstuvning
Onsdag 26 Mars
Lunch:
Alt.1: Mustig köttsoppa med bröd
Alt.2: Ärtsoppa med korv, bröd
Dessert: Äppelkaka med glass
Kvällsmat: Latkes med lingonsylt och gräddfil
Torsdag 27 Mars
Lunch:
Alt.1: Fiskfärsbiff med potatismos och kall sås
Alt.2: Vegetarisk färsgryta med pasta el potatis
Dessert: Peach Melba med glass (persika med hallonsås)
Kvällsmat
småländsk ostkaka och smörgås
Fredag 28 Mars
Lunch:
Alt.1: Pasta med lax och spenatsås
Alt.2: Rotfruktspytt med stekt ägg och kall sås
Dessert: Frukt
Kiddush kl.17.00
Buljong med lokshen
Stekt kyckling med varm couscoussallad, rostad paprika och sås
Dessert: Kaka
Lördag 29 Mars
Lunch:
Alt.1: Kalkonschnitzel med rostad potatis och kall sås
Alt.2: Kycklingsoppa, bröd
Dessert: Kockens val
Kvällsmat
Grönsaksgratäng med sallad
Söndag 30 Mars
Lunch:
Alt.1: Ugnsstekt lax med bakad fänkål, pressad potatis och saffransaioli
Alt.2: Fiskpanett med bakad fänkål, pressad potatis och saffransaioli
Dessert: Kockens val
Kvällsmat:
Soppa och nybakt bröd