Arbetsterapeut till idéburna äldreboenden i centrala Göteborg

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som lockas av tanken på att dela din arbetstid mellan två fina äldreboenden, Vasahemmet och Neuberghska Bambergerska Äldreboendet. Båda är idéburna boenden i centrala Göteborg som drivs i privat regi utan vinstsyfte. Det bor ca femtio pensionärer på varje boende och ca 20 % av platserna är avsedda för personer som har en demenssjukdom. Båda boendena har eget kök och en god sjuksköterskebemanning. Du kan läsa mer om respektive boende på våra hemsidor: www.vasahemmet.se  och www.nbhemmet.se.

Här erbjuds du ett spännande och utvecklande arbete på två mycket välfungerande boenden med gott rykte. Vårt rehab-team består, förutom denna tjänst även av en fysioterapeut.


Beskrivning av tjänsten
Du kommer i första hand att ha ditt fokus riktat på våra äldre och deras behov av rehabiliterande insatser i form av hjälpmedel, bedömning, planering, behandling och uppföljning. Insatserna är också förebyggande och handledning av personal är en stor del av arbetet. Vi ser att det i tjänsten även finns utrymme för att kunna stödja och handleda personalen när det gäller deras arbetsteknik och arbetsmetoder - detta sker t ex. genom utbildningsinsatser som t ex förflyttningsteknik.


Din profil
Vi önskar att du som söker är en trygg och varm person med ditt arbetsfokus alltid riktat mot de boendes bästa. Du har en personlighet som kännetecknas av vänlighet och tydlighet. Att kunna handleda och delegera i det rehabiliterande arbetet och att skapa arbetsglädje omkring dig, ser vi också som viktiga egenskaper.


Vi söker dig som

Har eftergymnasial utbildning inom hälso-och sjukvård

Är legitimerad arbetsterapeut


Meriterande med erfarenhet av tidigare arbete med äldre och att ha utbildat personal i förflyttnings-teknik.

Vi vill ha din ansökan via mail, arbeta@nbhemmet.se.

Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.


Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Magnusson på tel. 070-273 04 84 eller email lotta.m@nbhemmet.se.