SJUKSKÖTERSKA TILL ÄLDREBOENDE

Vårt fina Neuberghska Bambergerska äldreboende ligger centralt beläget, högt upp på Guldheden med vacker utsikt, nära butiker och transporter. Här erbjuder vi en ombonad och hemlik miljö i ett levande hus med plats för glädje och gemenskap. Verksamheten drivs som en stiftelse, utan vinstsyfte.

I denna roll får du arbeta med hela människan, inte bara det akut medicinska. Din arbetsplats är enbart belägen i denna byggnad, det förekommer inga resor mellan olika arbetsplatser. Då de två verksamhetscheferna sitter i samma hus är det mycket korta beslutsvägar. Ni är 4 sjuksköterskor som tillsammans arbetsleder övrig omvårdnadspersonal. Här kommer du även att ha mycket kontakter med de boendes familjer och anhöriga som ofta kommer hit för att äta och umgås med varandra.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

·         Eget patientansvar för ca 15 boenden

·         Ansvarig för planering och genomförande av hälso-och sjukvårdsuppgifter

·         Arbeta med kvalitetssäkring och uppföljning av omvårdnadsinsatserna

·         Arbetsledande roll gentemot omvårdnadspersonalen

 

Kvalifikationer

·         Legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i geriatrik eller tidigare erfarenhet från äldreomsorg.

 

Om dig

Vi tror att du har en vilja och ett engagemang att aktivt vara delaktig i att driva och utveckla den absolut bästa äldreomsorgen med högsta kvalité och den boende i fokus. Du är en positiv lagspelare som trivs i mötet med människor. Andra viktiga egenskaper är ansvarstagande, bemötande samt initiativ-och samarbetsförmåga.

 

Vi vill ha din ansökan via mail, arbeta@nbhemmet.se.


Intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag.

 

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Magnusson på tel 070-273 04 84 eller email lotta.m@nbhemmet.se.